Spalna Maska Za Spanje Nasumice Mehki Pliš Oči Maske Srčkan Ljubezen Oblak Oči Kritje Zajec Plišastih Masko Eyepatch Nap Zdravje Oči Pokrov

€1.91

€3.81

-49 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis

100% čisto nov kakovosti

Barve, kot je prikazano

velikost:

Funkcija:

To je stroj, lahka in mehka, pomaga razbremeniti pritisk na živce in krvne žile, oči, pomaga lajšanje utrujenost in izboljšuje spalno okolje.

Spalna maska z mehko elastičen pas omogoča udobno nositi in ne bo premaknil ali sodijo med spanjem.Primeren je za večino žensk, moških in otrok.

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.Prepričajte se, da ste dont mind ponudbe.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala

Paket vključuje:

1 * Koži prijaznih senčenje plišastih oči masko

1. Kako ohraniti sledenje z moje parcele?Lahko preverite vaš ladijskega informacije iz naslednje povezave z sledenje ni,www.17track.net/en ( kopiraj to, da brskalnik ). 2. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo, vam bomo ponudili popuste ali brezplačno dostavo na podlagi količine, ki jih želite naročiti.Če želite imenovani nas, da svoje tretje stranke, smo lahko ladjo, tovor, da vaše stranke, ki so neposredno.Bodite prepričani, in nam zaupajo, Smo navada pustiti vse informacije o nas.) Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 3. Ni nobenih carinskih dajatev?Smo običajno razglasi najnižjo ceno, da bi se izognili carinskih dajatev.Zaradi različnih nacionalnih politik v različnih državah, carine, bi bilo za kupce račun.Zato, Prosim, pustite nam sporočilo ob nakupu, da nam poveste, koliko ste lahko plačani za carinske dajatve. 4. Obstaja kakršen koli problem, o velikosti?Prosimo, da dosledno v skladu z našo merilno metodo za nakup. 5. Prosimo, kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Oznake: xiami oči massager, oči masko spanja, i love you, maske ffp2, maska za spanje, mi oči masaža, višji masaža vzmetnice, maska nano, stuf igrača, Zdravje oči

Uporaba Obraz
Blagovna Znamka LANBENA
Postavka Vrsta Masaža & Sprostitev
Velikost Medium
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi