2019 PU Umetno Usnje Hlače Ženske Jeseni, Pozimi Visok Pas Širok Noge, Kratek ženske svoboden Retro Obavijen Kratek Femme

€22.65

€40.45

-44 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Materiali in Detajli

Tkanine :55% Bombaž & 45% PU obloge :100% Poliester izmenljive Pasu

Ukrep

Merilne metode:Prosimo, da v skladu z ilustracijo naslednji ukrep svoje ,nato pa dobro velikosti glede na velikost grafikona.

Velikost Grafikona

Prosimo, dovolite 1-3CM razlikuje zaradi ročnega merjenja. 1 CM = 0.39 Palčni

Predstavitev Modela in Izdelkov

Model meritve : Višina 180 cm, prsi 80 cm pas kolk 62 cm 88 cm.Naslednje slike so resnične.Če ste v dvomih, se posvetujte,hvala.

Želimo vam prijetno nakupovanje

O dogovorite ladijski promet 1. popolnoma smo morali urediti vaš paket v roku 1-3 dni,ne več kot 5 dni.če je nujno naročilo, vas prosimo, da pripombe, ko oddate naročilo ali pa se obrnite na našo customer service, da zahteva za vas . 2. Nudimo brezplačno dostavo (razen nekaterih državah) in plačanih express ladijskega prometa , Prosimo, da poskrbite, da vaš sprejem naslov pravilen(še Posebej, poštne številke in kontaktno številko).O po prodaji 1. Če niste zadovoljni z izdelki, ki jih prejmete ali obstaja druga vprašanja ,vas Prosimo, kontaktirajte nas na prvi ,ponujamo najboljšo rešitev hitro.Obljubimo, da bomo zaščitili racionalnosti vaše porabe. 2. Če ste zadovoljni z našo storitvijo, ,Prosimo, kliknite, da potrdite prejem in pustite 5 zvezdic na povratne informacije.Smo se veliko dolžan。 O brez vrnitve 1. Če dostave naslovi teh naročil iz ZDA, Kanadi, Avstraliji, veliki BRITANIJI, Franciji, Španiji, Nemčiji, Rusiji, bomo poskrbeli za brezplačno lokalni vrnitev storitve.Kupci lahko vrne blago v roku 15 dni po prejemu pakete gnome za kakršne koli razloga. 2. opozoriti je treba, da po vrnitvi storitev se začne, kupci mora izročiti blago, da lokalno skladišče v določenem času.Če dostave time-out, da bo mogoče šteti, da je storitev zapustili kupec in vračil ne more biti.Hvala vam za vašo podporo in razumevanje!

Oznake: velikost pu usnje hlače, teorija usnjene hlače, ženske spodnje hlače z nizkim pasom, hlače svoboden ženske polno, kratek ženske, ael, bavarski usnjene hlače, usnje kratke ženske, gay usnje obrabe, kratka ženska

Slog Svoboden
Hlače Slog Redni
Številka Modela 19281
Dekoracijo Sashes
Spol ŽENSKE
Blagovna Znamka amyenjoylife
Tkanine 55% Bombaž & 45% PU
Velikost S, M, L
Fit Tip Ravne
Sestava Materiala 45% PU
Vzorec Tipa Trdna
Material PU
Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
barve Črna / Zelena
Postavka Vrsta Hlače
Pas Tip visoko
Boste dobili pasu in kratek

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi