2021 Čisto Nove Zimske Ženske Umetno Ovčje Plašči Zgostitev Umetno Usnje Jagnjeta Volne, Krzna Jakno Black Motorno Kolo, Ženska Outwear Vroče

€32.21

€49.55

-34 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

O Povratnih Informacij:

Iskreno upam, da vsi kupci, ki nam bo dala 5 zvezdic povratne informacije po prejemu predmetov!

Prosimo, ne puščajte 1 povratne informacije brez komunikacije.Hvala za vašo podporo!

O Ladijski:

Običajno nudimo Brezplačno dostavo preko Kitajske Post Air Mail.Je cenejši, Vendar Počasneje.Bomo dobaviti elemente v 3 delovnih dneh po receving vaše plačilo.Čas dostave je odvisen od destinacije.Če ste zaskrbljeni, da bi dobili to, prosimo, izberite drug dostava načine.Vsa vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!

Izdelek:

Do Leta 2020 Povsem Novo Zimske Ženske Umetno Ovčje Plašči Zgostitev Umetno Usnje Jagnjeta Volne, Krzna Jakno Black Motorno Kolo, Ženska Outwear Vroče

Velikost:

toleranca +/- 2 cm

Kupec je Pokazal

Podrobnosti Kažejo(100% (realno za ourself)

Opozorilo:

1.Prezrite oznako velikosti prihaja s krpo.Oznaka velikosti je lahko včasih večji kot naš opis velikost ker so tisti, ki so za Kitajske.Smo 1 ali 2 velikosti manjše od Evropskih in Ameriških ljudi.

Opomba: Ta element je brez trgovina na drobno polje.

Dostava: Mi Ladje po vsem Svetu, razen APO/FPO.Izdelki so poslane iz Kitajske z Letalom, doseže večina držav, v roku 10 do 20 delovnih dni.Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, to lahko traja do 20 delovnih dni.

Plačilo: sprejemamo alipay tukaj.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Garancija in Jamstvo: 12 mesecev Garancije.Nakup z zaupanjem!Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Druge Politike: Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Pogosta VPRAŠANJA: Q:Kako lahko plačam za svoj nakup?

A: sprejemamo naslednje plačilne metode: cridet kartice; moneybooker;T/T;western union.V:Koliko stane, da se ladja v moji državi?

A:Paket manj kot 2 Kg, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom, ki je brezplačno dostavo v 26 državah, kot sledi: zda, Združeno Kraljestvo; Avstralija; Brazilija; Kanada; Italija; Turčija; Španija; Malezija; Francija; Rusija; Švedska; Nova Zelandija; Norveška Švica; Japonskem, Tajskem; Irska; Izrael; Belgija; Poljska; Južna Koreja; Avstrija; Nemčija, Danska; Singapur.

Druge države in paket nad 2 Kg, ki imajo kupci privoščiti celotnega ladijskega stroškov.Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.Q:ali je ta izdelek prišel z drobno paket?

O: Smo zapisali, pakiranje podrobnosti o opisu vsakega izdelka, prosimo preverite, hvala vam!Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Zdravo,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Oznake: razburjenje specializiranimi za umetno krzno plašč ženske, krzno plašč, im krzno plašč, mng specializiranimi za umetno krzno plašč, črn dolg plašč, diy usnje, mešanica plašč, vroče seksi ženske, foto, plašč ovčje kože, moški mink krzno plašč

Slog Debel Toplo Krzno
Rokav Slog Redni
Številka Modela 64103G-120
Material umetno usnje
Spol ŽENSKE
Zapiranje Tip pas
Dekoracijo Zgrinjati
Plovila\Tehnika Naravne Barve
Vrste Vrhnjih Oblačil Krzno & Specializiranimi Za Umetno Krzno
Rokav Dolžina(cm) Polno
Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Sezona Pozimi
Oblačila Dolžina Redni
Vrsta Široko-vitka
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi