NISI 40.5/46/49/52/58/62/67/72/77/82/95mm Naravnih Noč Filter (svetlobnega Onesnaževanja Filter) 49 mm 52 mm 55mm 58mm 67 mm 77mm 82mm 95mm

€43.10

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

RM6684206067499101

NISI Naravnih Noč Filter (svetlobnega Onesnaževanja Filter) Uvod: Znamka: Nisi Ime: NISI Naravnih Noč Material Filtra:Optično steklo Package:Da, Poreklo:Kitajska

Spoštovani kupec, nikoli ne prodajamo koli obliki ponaredek in rabljeno blago, smo formalno zaupanja trgovini.Da bo razglašen kot nižja vrednost za odpravo ali zmanjšanje lastne davčne in poenostavitev meri postopka.vendar pa v nekaterih državah, boste morali plačati davke ali dajatve na uvožene proizvode.Če se odločite, DHL, v večini držav,boste morali plačati davke.

Dostava: 1. Mi ladja v Alixpress je naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Alixpress se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.

2. bomo razglasi nižji ceni, na računu/račun, da bi se izognili meri dolžnost.Če parcela dobili strogo nadzoroval po meri.Boste še vedno morali plačati davek jasno po meri.Ne bomo plačati carine.Stroški vrnitve ali izgubljene pošiljke bi na stranko zaradi zavrnitev carinjenje. 3. Če se odločite, DHL,ne vključujejo DHL daljinsko stroške, carinske dajatve, ali nobene provizije, ki jih zaračunavajo dhl po meri za potrditev ali skladišča za shranjevanje stroškov.

Vrnitev:

1.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje,Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube,in ne bomo kupcu dati nadomestilo.

2.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.Pred vrnitvijo artiklov,prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja,Prosimo, pošljite nam številko za sledenje.

Povratne informacije:

1. Naš cilj je:Stranka je prav vedno.

2. Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.

Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Oceno 5.

3. Če niste zadovoljni z nakupom na kakršen koli način.

Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.

Oznake: 82mm emblem, filter nogavice 200 mikronov 6 inch, nd nisi, kolo gimbal, naravni noč filter 100, dji filter, Filter 58mm, corsair hydro, carl zeiss, 95 mm filter

Blagovna Znamka nisi
Material optično steklo
Paket Da,
Vrsta Drugo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi