30 Kos Karbida Rezkanje Rezalnik Za Manikuro Odstranjevanje Gel Laka Burr Nohtov Sveder Kompleti

€6.76

€9.94

-31 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Podrobnosti izdelka

30 Kos Diamant Nohtov Drill Bit Kompleti Rezkanje Rezalnik Za Nohte Vaja Electric Nail Svedra Orodje

Postavka Ty pe: Električna Manikuro, Vrtanje in Opremo

Velikost:Picture Show

Količina:30pcS

Barve: Kot Slika Kažejo

Številka modela: EMD0005

Material: volframov karbid

Teža: 100 g o

Pakiranje:opp

Značilnosti:

Prikaz izdelka

OPOMBA:

1. Prosimo, upoštevajte, fotografije ne prikazujejo dejanskih velikosti, prosimo, oglejte si Opis za velikost podrobnosti.

2. Prosimo dovoljeno 1-3 mm razlik, ki so posledica ročno merjenje, hvala.

3. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

4.Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Priporočam

Dropshipping storitev 1,, Ker je cena izdelka nizka, lahko nudimo vam prevoz način, da lahko le izpolnjujejo osnovne prevoz pogoji.Temelji na Ekonomski paketna metoda.Zato, njegov pravočasnost lahko dolgo in bo to neizogibno privedlo do nekaterih verjetnost za paketni prenos izgube. 2, vam ponujamo drugih boljših načinov prevoza v ladijski predlogo, kar pomeni, da boste morali plačati za to ceno.Vendar pa moramo izključiti stroškov prevoza gospodarske parceli v način za transport naboja, je cena izdelka in vaš promet pristojbina. 3, Če izberete brezplačno dostavo metode, ki jih ponujamo, prosimo, bodite potrpežljivi, in bo trajalo dolgo časa.Če imate preseglo naša zaveza za 60 dni in jih ne prejme blaga, vam bomo celotno vračilo!Če je vaš paket logistics informacije ni bil posodobljen 30 dni od prejšnjih logističnih informacij, smo bo razmisliti tudi o nadomestilu za vas! 4, Če je niste dobili blaga, vendar kupca varstvo obdobje je minilo, prosimo, obrnite na nas v času,, bomo poskušali naši moči, da reši, je za vas.Ne zaradi tega, je slabo mnenje! 5, Naše dostava predloga morda ni najboljši način za ciljno državo!Torej, če kupite več kot eno količino, bomo izberite razumni način prevoza glede na platformo prevoz podatkov povratne informacije od dejanskih stroškov prevoza proizvoda, v vaši državi.Izberite najboljše in najbolj smiselno prevoz metoda za vas!To ne sme biti svoj lastni izbiri prevoza, prosimo za razumevanje!Bomo pojasnili še enkrat!Prevoz metodo smo se odločili, ne bo nižji kot način prevoza.

Oznake: folije za nohte vaja, za hilda, ceratosaurus, nail art, Dazz, Gel za nohte, dh nohti, fimo polimerne gline rezalnik, moldes manikura, ponaredek nail set

Material Volfram Jekla
Številka Modela EMD0005
Velikost 30pcs
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi