Mini Fan Navijači Plaži Poleti Za Hlajenje Zraka, Ljubitelj Potovanja Fan Ročni Megle Vode, Nejasnost Vodni Curek Fan Ročni Ventilator Naključno Barvo

€3.88

€5.17

-24 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Specifikacije:

Barva: Naključno

Material: ABS

Baterije: 2 x AA baterije(NISO vključene)

Ventilatorja premer rezalne: 6,8 cm

Velikost: 7.2 mm(max.)*27.5 cm (W*H)

Značilnost: Nejasnost Vodni Curek Fan

Izdelek pribor: Izvijač*1

100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

Mehka in močna plastični ventilator rezila.

Z brizganjem vode, ki lahko zmanjšajo temperaturo zraka.

Ročni prenosni mini fan, enostaven za prevoz okoli.

Kot nalašč za dejavnosti na prostem, športnih dogodkov, in če potujete.

Package Vsebina:

1X Ročni Ventilator

1X Izvijač

(Brez originalne embalaže, baterij, ki niso vključene)

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovnih dni po plačilu potrjena.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali ni na voljo naslov. 2. Prosimo, preverite pri vašem Carinski pred nakupom.Uvozne dajatve, stroški, ki niso vključeni v postavko cena in stroški poštnine niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Prosimo, preverite pri vaši državi Carinski urad in konča obračuna, če je potrebno.

3. Večina postavk, bo poslana preko Kitajskem Registriranih Air Mail ali www.atticus.si Standardna Dostava.Prav tako bo potrebno 25-60 delovnih dni za tranzit odvisno od vaše lokacije.Večino postavk, ki bo dostavljena v 4 tednih, medtem ko so nekateri lahko traja do 6 tednov.To je normalno, smo slabo upanje, da bi lahko razumeli dejstvo, da mednarodni tranzit je izven našega nadzora.Če želite, da bi dobili proizvode hitro, predlagamo, da izberete lahko, Express dostava po DHL.

4. Opomba: Preverite, ali je paket, preden se prijavite ali ga sprejmemo, zavrne paket, če izgleda, da poškodbe med prevozom.Če imate kakršnekoli težave glede ladijskega prometa, prosimo, stik z nami prosto na prvi.Hvala. 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in nas kontaktirate, da se naslov.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.atticus.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. Če ste zadovoljni z našim izdelkom, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije za nas brez oklevanja, bomo cenjeno za to.2. Če obstaja nekaj težav z naših izdelkov, nas kontaktirajte najprej preko www.atticus.si Trademanager, sporočilo ali e-pošto.Bomo odgovor, ki ga je kmalu in bi naše najboljše rešitve, prosim, verjemite nam, ki smo ne bo pustil imeti za izgubo.

Oznake: plaža, bazeni, meglo, hazer stroj, dyson air, keramične stenske fan, fan megle, doma stenske fan, 220v zraka, puhala, mini vile razsutem stanju, plaža vabe, lenox peči fan

Blagovna Znamka Aicok
Hitrosti Ventilatorja Drugo
Napetost (V) 5V
Daljinsko Upravljanje Funkcija No
Povratne Obračanje Funkcija No
Vir Napajanja Baterija
Veter Tip Naravni Veter
Številka Modela Ročni Ventilator
Max. Časovna Omejitev Ni Čas
Suspender Dolžina Ne Suspender
Dovod zraka načinu Drugo
Časovna Funkcija Ni Čas
Moč (W) 1w
Vode-pomanjkanje Energije-off Varstvo No
Velikost <1050MM
Vrsta Sili Fan
Material ABS
Namestitev Mini
Rotacija Način Brez Vrtenja
Tehnologija Drugo
Uporaba Doma
Vrtljive Krilne Količina Brez Krilne

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi